- A bringabérlés időtartama minimum 3 hónap. A kerékpárbérlet tényét bérleti szerződésben rögzítjük.

- A házhoz szállítás költéségét a kerékpár bérleti díja nem tartalmazza. A kerékpárt magad is elszállíthatod raktárunkból, vagy igény esetén kiszállítjuk, előre egyeztetett időpontban és feltételekkel. A kiszállítási díj Budapesten és szűk vonzáskörzetén belül 9.990 Ft, egyéb helyszínre egyedi kiszállítási díjat kalkulálunk.

- A kerékpárbérlés ideje alatt weboldalunk csak bérlőink számára elérhető felületén ingyenes, FULL HD minőségű edzésvideókat biztosítunk. Hetente minimum 8 különböző, egyenként minimum 50 perces tekerés közül választhatsz. Minden héten 2 új tekerést találsz az aktuálisan elérhető edzések sorában. Az edzésvideókra korlátlanul tekerhetsz, bármikor, kedved szerint.

- A kerékpárokat leszervizelve, tökéletes műszaki állapotban adjuk át. Bármely, rendeltetésszerű használat során jelentkező problémáért a felelősséget mi vállaljuk, a hibát megjavítjuk vagy szükség esetén kicseréljük a bringát.

 

MEGRENDELÉS

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

36-20/535-2551

 

 

 

 


Az oldal sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmények érdekében. Részletekért nézze meg az adatvédelmi nyilatkozatunkat. További részletek.